ZZI d.o.o.

Organizator

ZZI d.o.o.
Spletna stran:
https://www.zzi.si/

Ostali organizatorji

CorpoHub d.o.o.
CorpoHub d.o.o.
E–naslov:
matej.golob@corpohub.com
Spletna stran:
http://www.corpohub.com
NA LOKACIJI DIGITALNEGA SREDIŠČA SLOVENIJE
QR Code

Datum

17 Nov 2021
Poteklo!

Čas

09:00 - 14:00

Cena

Brezplačno

Oznake

Za udeležbo na dogodku je potreben PCT pogoj.
DOGODEK JE ODPOVEDAN

”bizBoxHack: Brezpapirno poslovanje za VSE!”

Zakaj bizBox?

Brezpapirno avtomatizirano poslovanje med podjetji je pomemben del razvoja enotnega globalnega trga in novih verig vrednosti. Optimizacija poti, vključevanje znanja majhnih podjetij in inovacij v izdelke prihodnosti, zmanjšanje stroškov, razumevanje obnašanja trga skozi podatke in še in še prednosti, ki prispevajo k bolj zelenem in bolj prijaznem razvoju.

bizBox je platforma B2B eIzmenjave in povezovanja vseh vrst podjetij v digitalen ekosistem. Napredne tehnologije odprte bizBox platforme za eIzmenjavo dokumentov, eHrambo, izmenjavo matičnih podatkov in IoT podporo, že uporablja več kot 15.000 podjetij, ki so preko vtičnikov povezane v skoraj 60 najbolj razširjenih poslovnih in dokumentnih sistemov. Gumb tiskaj nadomeščamo s funkcijo pošlji, na primer eRačun ali dobavnico. 

Podjetjem ni več potrebno poznati vseh specifik tehnologije in skrbeti za varnost v medsebojnem poslovanju. EU zakonska skladnost in certificiranje pri državnih institucijah zagotavlja tudi zaupanje ter zaupnost podatkov vseh udeležencev.  

Platforma, ki je plod razvoja podjetja ZZI d.o.o., je od leta 2015, 24/7 dosegljiva že v več kot 5 državah, v sodelovanju z več 10 partnerji

Zakaj bizBoxHack?

Zakonsko skladno brezpapirno poslovanje bi želeli ponuditi tudi najmanjšim podjetjem in samostojnim podjetnikom ter seveda tudi državljanom, ki bi imeli preko mobilnih aplikacij in spletnih vmesnikov na razpolago uporabniku prijazno okolje za izmenjavo formalnih dokumentov – od pogodbe do računa, prejem – vročanje dokumentov države (sodne odločbe, kazni, upravne dokumente, zdravstvene napotnice,…) in delodajalca (plačilne liste), izdajo in prejem računov, plačila ne glede na banko, pri kateri je odprt račun, in seveda varno dolgoročno elektronsko hrambo. Bistvo rešitve je, da nam ni treba skrbeti, kje je kakšen formalni dokument, kam smo dali garancijski list za nov računalnik, kako plačati račun … Vse je varno shranjeno na enem mestu, prijazno za urejanje, iskanje in planiranje.

Cilj našega bizBoxHack je, da bi na infrastrukturi in storitvah za velika podjetja, ustvarili venček najbolj pomembnih funkcij elektronskega poslovanja z aplikacijami za posameznike in majhna podjetja.  Ponuditi želimo aplikacije, ki so uporabniku prijazne ter nam poenostavljajo poslovanje.

Zato smo pripravili 3 izzive, ki jih boste 4. novembra reševali bodisi z že sestavljeno ekipo ali kot del ekipe, kateri boste priključeni na dan dogodka. 

Izziv #1: Povečati vrednost podatkov platforme za uporabnika – UX eNabiralnika in eRačunov

Izziv #2: Predlog novega ali inovativno izboljšanje procesa med podjetji – B2B

Izziv #3: Optimizacija onboarding procesa za vključitev v bizBox storitve izmenjave eRačunov za pravne in fizične osebe

Za vašo inovativnost in kreativno razmišljanje boste seveda tudi ustrezno nagrajeni! Pobudnik bizBoxHack hekatona, podjetje ZZI d.o.o., je poskrbelo za bogat nagradni sklad v vrednosti 4.000 evrov! 

Nagrade:

  1. mesto – 2500 evrov
  2. mesto – 1000 evrov
  3. mesto – 500 evrov

*Poleg finančne spodbude bo podjetje ZZI d.o.o. nagrajencem ponudilo tudi vključitev v razvojne aktivnosti na bizBox platformi.

Komu je namenjen bizBoxHack?

Hekaton je odprte narave, zato vabimo vse kreativne navdušence nad digitalnimi tehnologijami, da se prijavijo.

Še posebej dobrodošli obstoječi uporabniki in partnerji bizBox platforme s svojimi predlogi in idejami za izboljšave na omenjenih 3 področjih. 

1. julij - 31. december 2021

Digitalno središče Slovenije je v šestih mesecih predsedovanja Slovenije Svetu EU na enem mestu povezalo najnaprednejša slovenska podjetja, institucije in posameznike. Postalo je stičišče novih sodelovanj, ponudilo je reprezentativni prostor slovenskega napredka in gospodarskega razvoja.
Hvala, ker ste skupaj z nami živeli pestro dogajanje ter pripomogli k izpostavljanju izjemnih dosežkov, rešitev in znanja tako domači kot mednarodni javnosti.

industrija 4.0 in robotika

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

digitalizacija

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

5G in kibernetska varnost

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

UMETNA INTELEGENA

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja