Ogled 3D stojnice

Klepet
v živo

Dodatne informacije

IPM Smart Community, računalniško programiranje d.o.o.

Podjetje IPM Smart Community d.o.o. z vizijo ustvarjanja samozadostnih in varnih skupnosti s tehnološko podprto, učinkovito ter transparentno javno upravo in infrastrukturo predstavlja most med javnim in zasebni sektorjem. Pametno interakcijo ter posledično povrnitev medsebojnega zaupanja med državljani in javnimi institucijami vidimo kot ključ za zdravo delovanje demokratične družbe. Od svoje ustanovitve je podjetje izredno aktivno na področju digitalne transformacije javnega in zasebnega sektorja preko priprave strateških dokumentov digitalizacije, kot tudi razvoja digitalnih rešitev za javne kot zasebne organizacije.

Opis storitev

Krovne storitve, ki jih nudi podjetje IPM Smart Community d.o.o.
Storitve iz področja kibernetske varnosti:
– Hitri in površinski testi, ki so osnova za nadaljnji podrobnejši pregled uporabljenega sistema ter nudijo vpogled v najočitnejše ranljivosti podjetja in zaposlenih v kibernetskem prostoru.
– Poglobljeni sistemski varnostni pregled, ki pokaže ranljivosti sistema, katere bi lahko izrabili negativni akterji.
– Vdorno testiranje aplikacij in platform, ki odkrije potencialne luknje varnosti ozadja aplikacije ali platforme, kar naročniku omogoči jasen pregled nad potencialnimi grožnjami in potrebnimi popravki.
– Distribucija programa Cynet 360°, ki je eden najboljših globalnih sistemov za preprečevanje kibernetskih groženj in za krizni menedžment ob vdoru. Gre za pameten, hive-mind sistem, ki na novo definira način spopadanja s kibernetskimi grožnjami, katerega med med drugimi uporablja tudi Telekom Slovenije.
– Izobraževanja in usposabljanja za zaposlene, s katerimi zagotovite, da se kultura in varnost podjetja dvigne na novo, višjo raven.
– Usposabljanja za IT oddelke, katerim predamo know-how s področja kibernetske varnosti, saj je za pravilno ukrepanje ob grožnjah potrebno poglobljeno razumevanje.
– Strokovna pomoč pri načrtovanju in vzpostavitev varnostne politike podjetja, s katero podjetje oz. zaposleni enostavneje prepoznajo kibernetske grožnje in se na njih odzovejo hitro, pravilno ter učinkovito.


Izdelava digitalnih rešitev, katere prilagodimo potrebam in željam vsakega naročnika:
– Vtičniki;
– Vmesniki;
– Integratorji;
– Aplikacije;
– Sistemske rešitve za obstoječe digitalne sisteme;
– Ostale rešitve na podlagi želja naročnikov;

Galerija fotografij

Pošljite povpraševanje

Cynet 360 programska oprema & DIH Hitri testi

Hitri kibernetski testi

Storitev je namenjena podjetjem, ki razumejo pomembnost varnosti podatkov za katere je odgovorna njihova računalniška informacijska infrastruktura in zaposleni v podjetju. V okviru testiranja izvedemo pregled obstoječe infrastrukture in pripravimo poglobljeno poročilo o ranljivostih in možnih rešitvah.

CYNET 360

Cynet 360 je antivirus naslednje generacije, ki omogoča nadzor ne le nad računalniki ampak tudi nad vašim omrežjem. Program aktivno spremlja vse povezane računalnike kot celoto in deluje kot čebelji panj, saj vsak računalnik prispeva k celotni sliki stanja omrežja. Ta programska oprema odlično dopolni prejšnjo storitev, saj po pregledu in odpravi aktivnosti lahko skrbi za varnost vašega omrežja, brez restrukturiranja celotne IT infrastrukture.

Preberi več

Festival rešitev

1. julij - 31. december 2021

Digitalno središče Slovenije je v šestih mesecih predsedovanja Slovenije Svetu EU na enem mestu povezalo najnaprednejša slovenska podjetja, institucije in posameznike. Postalo je stičišče novih sodelovanj, ponudilo je reprezentativni prostor slovenskega napredka in gospodarskega razvoja.
Hvala, ker ste skupaj z nami živeli pestro dogajanje ter pripomogli k izpostavljanju izjemnih dosežkov, rešitev in znanja tako domači kot mednarodni javnosti.

industrija 4.0 in robotika

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

digitalizacija

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

5G in kibernetska varnost

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

UMETNA INTELEGENA

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja