Četrta pot, d.o.o.

Četrta pot, d.o.o., Kranj

Ogled 3D stojnice

Klepet
v živo

Dodatne informacije

Četrta pot, d.o.o., Kranj

Četrta pot je digitalna pot za učinkovito upravljanje kadrovskih podatkov, evidentiranje delovnega časa s kontrolo dostopa in obračun plač. Že od leta 1990 razvijamo, uvajamo in vzdržujemo poslovne informacijske sisteme in se uvrščamo med pionirje digitalne transformacije poslovnih procesov v slovenskih podjetij. Tako strojna oprema kot programske rešitve so avtorsko delo naših razvijalcev, ki vedno znova dokazujejo sposobnost slediti sodobnim tehnološkim trendom na področju naprednih identifikacijskih tehnologij, programskih rešitev in elektronike.

S prevzemom podjetja za pisanje plač Burdian in podjetja za razvoj programske opreme za računovodske procese in obračunavanje dohodkov Spin v letu 2021 nam je uspelo povečati in utrditi največjo konkurenčno prednost našega glavnega produkta – skupne platforme programskih modulov za obvladovanje kadrovskih podatkov, evidentiranje delovnega časa s kontrolo dostopa in obračunavanja plač. Četrta pot je tako postala edina programska hiša v Sloveniji, ki na skupni platformi pokriva 3 tako velike segmente poslovnih procesov. Ustvarili smo ekipo več kot 100 vrhunskih strokovnjakov in z njimi kompetenčni center za razvoj inovativnih in uporabniku prijaznih programskih rešitev za podjetja vseh velikosti. Naše poslovne rešitve uporablja okoli 800 podjetij in organizacij različnih velikosti in področij dela tako v zasebnem, kot tudi javnem sektorju.

Opis storitev

Naše strojne in programske rešitve na skupni platformi imenovani KADRIS 4 pokrivajo tri velike segmente: upravljanje kadrovskih podatkov (kadrovski sistem), evidentiranje delovnega časa z registracijo dela in kontrolo dostopa (registracijski sistem) ter obračun oz. izplačilo plač (plačni sistem). Modularnost platforme omogoča, da posamezen sklop teh treh sistemov deluje samostojno ali kot povezana celota, hkrati pa omogoča postopno dograjevanje skladno z željami naročnika. 

Ker se zavedamo omejitev posameznih platform in sledimo miselnosti #PowerOfChoice, smo v letu 2021 pripravili 4 različne pakete z vnaprej definiranimi rešitvami za upravljanje kadrovskih podatkov, evidentiranje delovnega časa s kontrolo dostopa in izvozom podatkov v plače. Paketi KADRIS 4 Cloud so postavljeni v oblačno okolje in temeljijo na naročniškem razmerju, kar pomeni, da ni potrebnih vložkov v nakup programske in strojne opreme, saj uporabnik plačuje naročnino za uporabo storitev in jo povečuje ali znižuje glede na zahteve trga oz. število zaposlenih in rast podjetja. Enostavna implementacija s pomočjo video vsebin zaposlenim omogoča lažje spoznavanje in takojšnjo uporabo.

Vse programske rešitve in strojna oprema Četrti poti so naše avtorsko delo. Imamo lasten razvoj, proizvodnjo in servis strojne opreme, izobraževanje in strokovno podporo za uporabnike. Zato lahko podjetjem nudimo ustrezne rešitve, skladne z lokalno zakonodajo in združljive z obstoječimi sistemi.

Galerija fotografij

Pošljite povpraševanje

KADRIS 4 Cloud

Naročniško – najemni paketi programskih rešitev za upravljanje kadrov in evidentiranje delovnega časa. Primerni za mala in srednje velika podjetja. Naročniško razmerje brez vložkov v nakup programske in strojne opreme omogoča enostavno implementacijo in takojšnjo uporabo s pomočjo video vsebin. Na voljo so XS, S, M in L paketi – izberite paket po vaši meri in uživajte v brezskrbnem upravljanju HR podatkov.

Več informacij: prodaja@cetrtapot.si

Preberi več

1. julij - 31. december 2021

Digitalno središče Slovenije je v šestih mesecih predsedovanja Slovenije Svetu EU na enem mestu povezalo najnaprednejša slovenska podjetja, institucije in posameznike. Postalo je stičišče novih sodelovanj, ponudilo je reprezentativni prostor slovenskega napredka in gospodarskega razvoja.
Hvala, ker ste skupaj z nami živeli pestro dogajanje ter pripomogli k izpostavljanju izjemnih dosežkov, rešitev in znanja tako domači kot mednarodni javnosti.

industrija 4.0 in robotika

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

digitalizacija

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

5G in kibernetska varnost

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

UMETNA INTELEGENA

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja