Elan d.o.o.

Elan d.o.o.

Ogled 3D stojnice

Klepet
v živo

DODATNE INFORMACIJE

Elan d.o.o.

Elan je svetovni znan proizvajalec in dobavitelj izdelkov za smučanje, plovil, športne opreme ter tehnološko naprednih kompozitov. Družba je bila ustanovljena leta 1945 in ima dolgo ter veličastno zgodovino. Vsa podjetja v skupini Elan so skozi inovativnost in napredne tehnologije zavezana trajnostnemu in tehnološkemu razvoju ter naprednemu oblikovanju izdelkov. Kombinacija teh sestavin kupcem s celega sveta zagotavlja vrhunska športna doživetja in najvišje tehnološke zmogljivosti.

Zimska divizija v Elanu proizvaja smuči in ostalo opremo za smučanje, navtična divizija jadrnice, divizija kompozitov napredne in kakovostne kompozitne izdelke, družba Elan Inventa pa opremo za športne objekte in inovativne tribune. Elan za svoje kupce razvija vrhunske izdelke na sedežu v Begunjah na Gorenjskem, v osrčju Alp. Elan sodi med najbolj prepoznavne in najbolj globalne izmed vseh slovenskih znamk in je ponos tako Elanovih zaposlenih kot tudi Slovencev nasploh. Elanovi izdelki so v uporabi v več kot 60 državah po vsem svetu.

opis storitev

Elan je skozi celotno zgodovino sooblikoval svetovni pogled na smučanje. Vseskozi pa ostaja rdeča nit, da je smučanje edinstvena kombinacija snega, hribov in narave, ki različnim vrstam smučarjev, vsakemu na svoj način, ustvarja edinstvene spomine. Elan, s svojimi inovacijami in razvojem izdelkom vidi svoje poslanstvo v tem, da z inovativnimi in kakovostnimi izdelki vsem smučarjem naredimo to izkušnjo še bolj prijetno in zabavno, zato ostajamo zvesti svoji filozofiji inovacij ter ročno izdealnih smučmi v osrčju Alp, od koder tudi črpamo svoj navdih. Elan je v letu 2021 predstavil svetovno inovacijo – Voyager, prve visokozmogljive zložljive smuči na svetu. V navtični diviziji največje prodajne uspehe pričakujejo z novo jadrnico GT6, katere navtično arhitekturo je zasnoval Humpreys Yacht Design, oblikovalski pečat pa ji je dal dolgoletni partner zimske divizije – Studio F.A. Porsche. Poudarek je tudi na dolgoletnih prodajnih uspešnicah kot sta Elan E4 iz segmenta »performance« in Elan Impression 45.1, izjemno dobro sprejeto novostjo iz segmenta »cruising«.

Divizija Elan kompoziti je najmlajša divizija skupine Elan, ustanovljena leta 2009. Proizvaja visoko kakovostne, inovativne in kompleksne kompozite za različne industrije, največ s področja vetrne energije. Bogato znanje in izkušnje, ki so jih skozi desetletja pridobili v navtični industriji, so uspešno prenesli, prilagodili in implementirali za potrebe različnih kompozitnih izdelkov, kateri predstavljajo enega od pomembnejših materialov prihodnost. Elan Inventa je eden izmed vodilnih svetovnih ponudnikov izdelkov in storitev s področja športne opreme. Elan Inventa ponuja celostne rešitve za zunanje in notranje športne objekte ter inovativne rešitve na področju teleskopskih tribun, ki so prilagojene sodobni dinamiki športnih in prireditvenih dogodkov.

GALERIJA FOTOGRAFIJ

Pošljite povpraševanje

Elan Voyager

V novem dinamičnem svetu ostaja gotovo, da smučarski navdušenci želijo svoj dragoceni prosti čas preživeti v objemu zasneženih gora. Za mestne smučarske navdušence, ki se trudijo svoj delovni urnik uskladiti s potovanji, družino in športom, pomeni hiter smučarski izlet izjemno izkušnjo doživetja na snegu. Glede na hitro spreminjajoče se predpise o potovanjih je vse, kar lahko olajša doseganje tega cilja, neprecenljivo. Novi Elan Voyager – prve zložljive, vsestranske karving smuči na svetu. Ne glede na način potovanja, bodisi z avtom, vlakom ali letalom – Voyager olajša dostop do belih strmin, saj ga boste enostavno in hitro zložili v posebej zanj namenjeno torbo. Kljub precejšnjemu prihranku prostora, se bo Voyager z veseljem spoprijel z vsem, kar bo še tako zahteven smučar pričakoval od vrhunske smučarske opreme.

Preberi več

Festival rešitev

1. julij - 31. december 2021

Digitalno središče Slovenije je v šestih mesecih predsedovanja Slovenije Svetu EU na enem mestu povezalo najnaprednejša slovenska podjetja, institucije in posameznike. Postalo je stičišče novih sodelovanj, ponudilo je reprezentativni prostor slovenskega napredka in gospodarskega razvoja.
Hvala, ker ste skupaj z nami živeli pestro dogajanje ter pripomogli k izpostavljanju izjemnih dosežkov, rešitev in znanja tako domači kot mednarodni javnosti.

industrija 4.0 in robotika

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

digitalizacija

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

5G in kibernetska varnost

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

UMETNA INTELEGENA

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja