sledenje monolit

Sledenje d.o.o. & MONOLIT

Ogled 3D stojnice

Klepet
v živo

DODATNE INFORMACIJE

Sledenje d.o.o. & MONOLIT

Sledenje d.o.o. je nastalo leta 2004 kot projekt krovnega podjetja Monolit d.o.o. Tekom let je Sledenje d.o.o. postalo prepoznavno kot blagovna znamka na trgu sistemov upravljanja voznega parka, optimizacij delovnih procesov v podjetju, spremljanja službenih vozil in delovnih strojev. Poslovanje smo razširili tudi izven slovenskih meja in sicer smo odprli poslovne enote na Hrvaškem, Poljskem v Avstriji in Turčiji. Naše stranke prihajajo iz različnih panog: transporta in logistike, zdravstva, potrošništva, varnostnih in gradbenih dejavnosti. Za naročnike sistema Sledenje.com skrbimo z lastnim razvojnim oddelkom, močno komercialno – tehnično skrbniško ekipo, kjer znamo vedno prisluhniti potrebam in željam strank, podpora pa poskrbi za rešitev vseh tehničnih izzivov s terenski delom ekipe. Z dobro povezanostjo ekip in lastnim razvojnim znanjem vsaki stranki nudimo individualno obravnavo v skladu z njenimi potrebami in pomoč pri reševanju njenih težav na področju upravljanja voznega parka in optimizacije delovnega procesa. Podjetje Monolit, d.o.o. je leta 1995 ustanovila skupina strokovnjakov na področju geodezije, informatike in upravljanja. Danes ima Monolit močno razvojno skupino, ki sledi novostim in zahtevam na področju sodobne informacijske tehnologije. Imamo učinkovite projektne skupine, ki se lahko pohvalijo s širokim naborom različnih znanj, cilj pa nam je razviti koristne vesoljske informacije. Glavna dejavnost podjetja Monolit je razvoj, svetovanje in storitve na področju geografskih informacijskih sistemov, zbiranje in razvoj prostorskih baz podatkov ter razvoj spletnih / mobilnih aplikacij. Naša vizija je približati uporabne prostorske podatke širokemu krogu ljudi. Naša vizija je približati uporabne prostorske podatke širokemu krogu ljudi.

Opis storitev

Sledenje d.o.o. ponuja programsko rešitev za učinkovito upravljanje voznega parka kar vključuje sledenje vozil v živo, pregled zgodovine za nazaj, grafični pregled opravljenih poti, modul vzdrževanja vozil olajša administrativne izzive kot je pravočasno opozorilo za registracijo vozila, tehnični pregledi, itd.., sistemi alarmov opozarjajo na prekrške ali nedovoljeno uporabo oz. odtujitev vozila, avtomatska poročila in analize, možnost navigacije in komunikacije, telemetrija vozil, digitalizirani potni nalogi, omogočamo tudi priklope na razno digitalno in analogno senzoriko (prevoz hlajenega blaga, temperaturni režimi, službena/privat vožnja, posip, pluženje, …) pri vsem skupaj je poudarek na digitalizaciji in optimizaciji delovnih procesov v podjetju.
Monolit d.o.o. je specializirano za vektorske navigacijske in topografske karte, ki omogočajo kartografski in tabelarični pregled prostorskih podatkov za celotno državo. Glavne prednosti so funkcionalnostih: podpora pri pripravi geo-analiz, načrtovanje poti, optimizacija logistične podpore za podjetja. V svojih storitvah ponujamo razvoj in uporabo zemljevidov, GIS rešitve, prometno platformo in spletne storitve:

• StreetConnect navigacijska karta – poleg 100% pokritosti s cestnim omrežjem vsebuje tudi atributne podatke. Karto lahko najdete v različnih mednarodnih produktih za navigacijo in kartografskih portalih multinacionalk kot so Apple, Google, Here, Garmin, Igo, Mio, Magellan.

• GIS – Geografski informacijski sistemi (GIS) predstavljajo celovito rešitev za zajem, prikazovanje in distribucijo prostorskih podatkov in informacij.

• Prometna platforma – Prometna platforma s kontinuiranim in anonimnim spremljanjem vozil na cesti generira informacije o dejanski gostoti prometa v danem trenutku. Na podlagi premika vozila po cesti sta izračunana pot in dejanski čas potovanja vozila.

GALERIJA FOTOGRAFIJ

Pošljite povpraševanje

FleetOpti - optimizacijsko orodje

Orodje za optimizacijo FleetOpti za hitro, učinkovito in preprosto načrtovanje poti. Znotraj vsakega segmenta stranke/naročila, vozni park in vozni plani lahko določite različne parametre, kot so prostornina vozila, začetne lokacije, časovna okna itd. Optimizirajte najboljše poti in urnike dostav pri tem pa upoštevajte specifike strank. Z učinkovito uporabo odpravite nadure in zmanjšate stroške. FleetOpti v nekaj sekundah izračuna urnike voženj ali komercialnih obiskov. Z integracijo API-jev pa enostavno povežite svoj sistem s FleetOpti-jem. Omogoča pošiljanje optimiziranih poti voznikom.

Preberi več

Festival rešitev

1. julij - 31. december 2021

Digitalno središče Slovenije je v šestih mesecih predsedovanja Slovenije Svetu EU na enem mestu povezalo najnaprednejša slovenska podjetja, institucije in posameznike. Postalo je stičišče novih sodelovanj, ponudilo je reprezentativni prostor slovenskega napredka in gospodarskega razvoja.
Hvala, ker ste skupaj z nami živeli pestro dogajanje ter pripomogli k izpostavljanju izjemnih dosežkov, rešitev in znanja tako domači kot mednarodni javnosti.

industrija 4.0 in robotika

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

digitalizacija

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

5G in kibernetska varnost

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

UMETNA INTELEGENA

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja