ZZI d.o.o.

ZZI d.o.o.

Ogled 3D stojnice

DODATNE INFORMACIJE

ZZI d.o.o.

ZZI je regionalno priznano podjetje na področju razvoja velikih informacijskih sistemov in zagotavljanja storitev ePoslovanja (brezpapirno B2B poslovanje), ki vključuje tako poslovanje kot tudi storitve elektronske izmenjave (EDI, elektronska hramba dokumentov v certificirani eHrambi…). Specializirano je tudi za nacionalne carinske informacijske sisteme ter rešitve za zunanjo trgovino. Podjetje nudi pomoč pri vzpostavitvi digitalnih poti do vaših partnerjev in avtomatizaciji procesov v logistiki, nabavnih verigah in formalnih postopkih z javnimi institucijami. Povezujemo digitalen in realen svet ter ustvarjamo nove modele, ki večajo možnosti prilagajanja malih in velikih podjetij izzivom digitalne transformacije. S svojimi rešitvami s področja informacijske tehnologije smo prisotni v številnih organizacijah javne uprave in gospodarstva. Sodelovanje z Ministrstvom za finance, Finančno upravo RS in Statističnim uradom RS je obrodilo rešitve, ki uporabnikom omogočajo napredno integracijo poslovnih procesov in učinkovito elektronsko poslovanje. Razvijamo in tržimo tudi računalniške rešitve za podjetja v zunanjetrgovinskem poslovanju, ki jih uporablja že več sto slovenskih podjetij. ZZI razvija in ponuja storitve in rešitve elektronskega poslovanja tudi z oblačno platformo bizBox. Slednji uporabnikom omogoča varno, zanesljivo in celovito elektronsko poslovanje med B2B uporabniki kot tudi z organizacijami javne uprave ter med podjetji z integracijo storitev v okolju in rešitve uporabnikov.

Opis storitev

bizBox združuje širok nabor oblačnih funkcij B2B ePoslovanja med podjetij in je postala nacionalna platforma ali Odprti HUB za eIzmenjavo EDI. Omogoča tudi sodelovanje med ponudniki, graditev kompetenc, oblikovanje standardov in povezovanje tehnologije in B2B poslovnih procesov. Funkcije kot so eIzmenjava računov, eNaročanje, izmenjava informacij o artiklih, register ePoslovanja, vmesniki za ERP sisteme, pretvorba eDokumentov na daljavo, poročanje, podpisovanje pogodb, transport pošiljk in dostava, ter formalna sledljivost procesov med podjetji. Tako je zagotovljena dovolj široka uporaba in dostopnost EDI storitev tudi za male uporabnike v preskrbovalni ali kakšni drugi verigi. Ekosistem bizBox predstavlja enotno vstopno točko ePoslovanja za uporabnike več kot 40 poslovnih sistemov (ERP in DMS sistemi), ki jih uporablja več kot polovica vseh slovenskih podjetij. Za aktivno uporabo bizBox skupne platforme za izmenjavo in ePoslovanje s partnerskimi podjetji (doma in v tujini) in javno upravo se mesečno odloča že več 15.000 slovenskih podjetij.

GALERIJA FOTOGRAFIJ

Pošljite povpraševanje

bizBox eInvoice

Brezplačne storitve za nove uporabnike v bizBoxu orodje bizBox za enostavno pripravo eRačunov, če vam poslovni informacijski sistem ERP ali katera koli druga poslovna aplikacija, ki jo uporabljate za pripravo računov, tega ne omogoča. Brezplačno pošiljanje vseh vrst računov. V promocijskem paketu je 40 brezplačnih eRačunov – dovolj, da srednje in veliko podjetje preizkusi storitev brez začetnih stroškov in tveganj, mikro ali majhno podjetje pa lahko nekaj mesecev prihrani pri stroških pošiljanja računov. Račune lahko kupcu pošljete v varnem e-poštnem predalu bizBox ali prek bančnega kanala na njegovo eBank ali povezana omrežja.

Preberi več

Festival rešitev

1. julij - 31. december 2021

Digitalno središče Slovenije je v šestih mesecih predsedovanja Slovenije Svetu EU na enem mestu povezalo najnaprednejša slovenska podjetja, institucije in posameznike. Postalo je stičišče novih sodelovanj, ponudilo je reprezentativni prostor slovenskega napredka in gospodarskega razvoja.
Hvala, ker ste skupaj z nami živeli pestro dogajanje ter pripomogli k izpostavljanju izjemnih dosežkov, rešitev in znanja tako domači kot mednarodni javnosti.

industrija 4.0 in robotika

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

digitalizacija

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

5G in kibernetska varnost

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

UMETNA INTELEGENA

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja