Art Rebel 9 d.o.o

Ogled 3D stojnice

Klepet
v živo

DODATNE INFORMACIJE

Art Rebel 9 d.o.o

Smo Art Rebel 9, pionirji ustvarjalne uporabe naprednih tehnologij. Art Rebel 9, ustanovljeno leta 1991, je interaktivno produkcijsko podjetje, ki z združevanjem novih tehnologij in pripovedovanjem posameznemu projektu prilagojenih zgodb ustvarja celovite rešitve, ki zagotavljajo razliko.

opis storitev

Digitalne izkušnje – VR & 360 ° / AR & MR / aplikacije / projekcije in hologrami / digitizacija
Gre za konceptualno ustvarjalne, vizualno impresivne in tehnološko inovativne izkušnje, v katere se lahko potopite. Napredne integrirane vsebine očarajo vaše čute in potešijo radovednost, ki je skrita v vsakem od nas. Toda pripravljanje edinstvenih izkušenj zahteva ustvarjalno združevanje tako umetnosti kot znanosti. V ta namen smo ustvarili ekipo nadarjenih posameznikov, ki strankino vizijo spremenijo v izjemno izkušnjo. Da bi sodobnemu potrošniku ponudili več, se natančno posvečamo vsaki podrobnosti – to je tisto, kar v današnjem konkurenčnem okolju vodilna podjetja najpogosteje razlikujejo od sledilcev.

Oglasi in film – VFX & post-produkcija / animacija / adaptacije / barvna korekcija. Na račun 30-letnih izkušenj smo strokovnjaki na področju post-produkcije oglasov in filma, v vsem tem času pa smo pomagali ustvariti nekaj najbolj ikoničnih televizijskih oglasov in filmov, ki so nastali v naši regiji. Tako danes še vedno ponujamo celovite rešitve nekaterim največjim regionalnim in svetovnim agencijam: od zasnove in izvedbe do post-produkcije in distribucije. Naš cilj je presegati pričakovanja – in to nam uspeva.

Podjetniške rešitve – VIGO / ARGOnV luči prihajajoče četrte industrijske revolucije smo razvili rešitve, ki lahko z združevanjem digitalne in fizične realnosti izboljšajo delovanje človeškega faktorja v podjetjih.
VIGO je naša XR (razširjena resničnost) programska rešitev za podjetniška usposabljanja, ki združuje vse tri stebre XR tehnologije: AR, MR in VR (animirano + 360 °) ter s tem tvori celovito platformo, ki jo je mogoče cenovno ugodno uporabiti za vključitev XR usposabljanja v poslovne scenarije z velikim učinkom.
ARGO pa je AR platforma za nadzor procesov za izboljšanje upravljanja in vzdrževanja infrastrukturnih in industrijskih okolij s pomočjo tehnologije razširjene resničnosti.

GALERIJA FOTOGRAFIJ

Pošljite povpraševanje

Experience steber in različni produkti

AR – Spirit zemljevid
AR aplikacijanJavna agencija SPIRIT
Javna agencija SPIRIT Slovenija je z uporabo sodobnih digitalnih rešitev želela nadgraditi promocijske aktivnosti na mednarodnih sejmih, kjer predstavlja slovensko gospodarstvo. Pripravili smo interaktiven 3D AR (augmented reality) zemljevid, ki predstavlja privlačno vizualno komunikacijo z obogateno predstavitvijo vsebin ter omogoča interaktivno izkušnjo. Zemljevid »zaživi« preko tablice z naloženo aplikacijo, s čimer ustvari simpatično in vizualno prepričljivo izkušnjo.

VR – Krokar pragozd
VR aplikacija Zavod Kočevsko
Globoko v kočevskih pragozdovih so zaščitena območja, ki jih ni dovoljeno obiskati. S tem v mislih smo razvili VR (virtual reality) izkušnjo Krokar, ki obiskovalcem Kočevja omogoča, da se lahko skozi te oddaljene in nedostopne predele »sprehodijo« s 360° VR aplikacijo. Ta uporabnikom z zabavno animirano interpretacijo gozdnih površinskih procesov in številnimi videi z informativno vsebino ponuja orientacijo in navigacijo po njegovem izbranem delu.

Preberi več

Festival rešitev

1. julij - 31. december 2021

Digitalno središče Slovenije je v šestih mesecih predsedovanja Slovenije Svetu EU na enem mestu povezalo najnaprednejša slovenska podjetja, institucije in posameznike. Postalo je stičišče novih sodelovanj, ponudilo je reprezentativni prostor slovenskega napredka in gospodarskega razvoja.
Hvala, ker ste skupaj z nami živeli pestro dogajanje ter pripomogli k izpostavljanju izjemnih dosežkov, rešitev in znanja tako domači kot mednarodni javnosti.

industrija 4.0 in robotika

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

digitalizacija

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

5G in kibernetska varnost

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

UMETNA INTELEGENA

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja