Siemens Healthcare d.o.o.

Siemens Healthcare d.o.o.

Ogled 3D stojnice

Live
chat

DODATNE INFORMACIJE

Siemens Healthcare d.o.o.

Siemens Healthineers kroji prihodnost zdravstva. Kot vodilno podjetje na področju medicinske tehnologije s pomočjo svojih regionalnih podjetij podpira ponudnike zdravstvenih storitev po vsem svetu pri širitvi posamezniku prilagojene precizne medicine, preoblikovanju izvajanja oskrbe, izboljšanju bolnikove izkušnje in digitalizaciji zdravstva.
Zaupa nam in z nami sodeluje kar 90 % vodilnih bolnišnic po vsem svetu. Naše tehnologije se vsako uro ‘dotaknejo’ več kot 240.000 bolnikov! Naše rešitve pa vplivajo na skoraj ¾ vseh ključnih kliničnih odločitev.
Medicinsko tehnologijo razvijamo že več kot 120 let. Le leto dni po tem, ko je Wilhelm Conrad Roentgen leta 1895 odkril rentgenske žarke, je naše podjetje ustvarilo prvo medicinsko rentgensko napravo. Z naložbamiv višini 1,3 milijarde evrov, ki jih vsako leto vložimo v raziskave in razvoj ter z več kot 18.500 patenti, patentnimi prijavami in uporabnimi modeli pa Siemens Healthineers na trgu vedno znova predstavlja prelomne inovacije – v dobro bolnikov, zdravstvenih delavcev in družbe.

Opis storitev

Smo v središču kliničnega odločanja celotnega spektra zdravstvenega varstva:
Slikovna diagnostika: S sistemi za računalniško tomografijo, magnetno resonančno slikanje, molekularno slikanje, rentgenskimi aparati, ultrazvočnimi sistemi in IT rešitvami smo vodilni na področju slikovne diagnostike.
Diagnostika: V laboratorije vseh velikosti vnašamo klinično in delovno-procesno odličnost – s sistemi testiranja, avtomatizacije in informacijskimi tehnologijami. S sistemi testiranja na mestu oskrbe omogočamo natančne in hitre laboratorijske rezultate, ki omogočajo pravočasno ukrepanje na licu mesta.
Napredne terapije: Z angiografskimi sistemi, mobilnimi C-loki in rešitvami za hibridnime operacijske dvoraname za slikovno vodeno minimalno invazivno terapijo podpiramo inovativne koncepte terapije.
Storitve: S storitvami za podporo strank zagotavljamo, da sistemi brezhibno delujejo in da je osebje ustrezno usposobljeno za njihovo uporabo. Naše digitalne storitve pomagajo ponudnikom pri izkoriščanju priložnosti in zmanjševanju tveganj.

PHOTO GALLERY

Pošljite povpraševanje

AI-Pathway Companion

Podjetje Siemens Healthineers z novo rešitvijo za računalniško podporo pri odločanju med zdravljenjem pljučnega raka bogati svoj nabor tovrstnih rešitev. AI-Pathway Companion za spremljanje in podporo pri zdravljenju pljučnega raka so dodali k že obstoječi rešitvi za spremljanje in podporo pri zdravljenju raka prostate. Programska oprema je zasnovana tako, da pri napredni onkološki oskrbi pomaga z integracijo kontekstualiziranih podatkov, ki nastajajo na bolnikovi poti skozi proces diagnostike in zdravljenja. Rešitev z vključevanjem vseh razpoložljivih podatkov zdravstvenim delavcem omogoča optimizacijo zdravljenja posameznega pacienta, ter sprejemanje odločitev, ki temeljijo na ažuriranih podatkih in veljavnih zdravstvenih smernicah. Preglednost lajša sodelovanje v multidisciplinarnih timih, saj imajo vsi člani v vsakem trenutku popoln pregled nad podatki ter lahko s svojim znanjem prispevajo k optimizaciji procesa zdravljenja. »Predstavitev druge aplikacije programske opreme AI Pathway Companion izkazuje našo tekočo zavezo, pomagati ponudnikom zdravstvenih storitev pri transformaciji njihovih storitev v smeri »value based healthcare«. Z AI-Pathway Companion Siemens Healthineers predstavlja rešitev nove generacije za spremljanje pacienta in podporo odločanju pri zdravljenju pljučnega raka.Na tem trgu želimo ohraniti izvirnost ter se tudi v prihodnje pri razvoju inovacij povezovati s ključnimi strankami,« pravi Wido Menhardt, vodja Oddelka Digital Health pri Siemens Healthineers.

Z nenehnim razvojem in izpopolnjevanjem podatkovnih vmesnikov želi Siemens Healthineers povečati število parametrov bolezni, ki so zajeti na celotni klinični poti poti pacienta, s čimer bo razširil ustrezne podatkovne točke s ciljem izboljšanja oskrbe bolnikov z rakom. V družbi se veselijo sodelovanja s še več zdravstvenimi ustanovami pri optimizaciji rešitve AI-Pathway Companion, da bo ta postala del vsakdanje zdravniške prakse pri zdravljenju bolnikov s pljučnim rakom.

Preberi več

Festival rešitev

1. julij - 31. december 2021

Digitalno središče Slovenije je v šestih mesecih predsedovanja Slovenije Svetu EU na enem mestu povezalo najnaprednejša slovenska podjetja, institucije in posameznike. Postalo je stičišče novih sodelovanj, ponudilo je reprezentativni prostor slovenskega napredka in gospodarskega razvoja.
Hvala, ker ste skupaj z nami živeli pestro dogajanje ter pripomogli k izpostavljanju izjemnih dosežkov, rešitev in znanja tako domači kot mednarodni javnosti.

industrija 4.0 in robotika

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

digitalizacija

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

5G in kibernetska varnost

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

UMETNA INTELEGENA

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja