CREApro d.o.o.

CREApro d.o.o.

Ogled 3D stojnice

Klepet
v živo

Dodatne informacije

CREApro d.o.o.

CREApro je podjetje za izboljšanje poslovnih rešitev in uspešnosti poslovanja. Naše temeljno prepričanje je, da je uspešnost mogoče načrtovati in razvijati. Naša naloga je pomagati podjetjem, da s svojimi aktivnostmi, ki ustvarjajo vrednost, dosežejo izjemne rezultate – kar pomeni, že v osnovi oblikovati procese tako, da bodo le-ti imeli večjo vrednost za stranke, zaposlene in lastnike. Sodelovali smo že z različnimi podjetji in naše poslanstvo je, da pri vsakem sodelovanju dosežemo prave rezultate. Sodelujemo z različnimi podjetji z namenom, da bi občutno izboljšali učinkovitost njihovih poslovnih procesov. CREApro z inovacijami v poslovnih procesih in odličnostjo zanesljivo pripomore k doseganju poslovnega uspeha v kateri koli organizaciji. Osebje, procese, podatke in tehnologije obravnavamo celostno, kar nam v kombinaciji s pragmatičnim in nepristranskim pristopom pomaga pri iskanju inovativne in prave rešitve. Preverjen pristop, ki ga CREApro uporablja, izhaja iz najboljših praks s področij vodenja poslovnih procesov in inovacij, ki ga vodijo izkušeni panožni strokovnjaki. Naše izkušnje izhajajo iz resničnega sveta – iz vodenja podjetij, inovacij, poslovanja, informacijske tehnologije in podatkovne znanosti; mi smo ljudje, ki smo vse to dejansko preizkusili. Pri vsakem sodelovanju se učimo z našimi strankami in naše stranke se pri vsakem sodelovanju učijo skupaj z nami. Smo podjetje, ki se nenehno izpopolnjuje in uči: in to delamo hitreje od ostalih.

Opis storitev

Umetna inteligenca postaja področje, ki počasi, a vztrajno prodira v vsakdan poslovnega sveta. V zadnji dveh letih je postala pravi hit oziroma »buzzword« in tudi zanimanje podjetij iz vseh branž se krepi, saj postopki strojnega učenja in napovedne analitike omogočajo izjemno natančne napovedi in pomagajo pri sprejemanju kritičnih poslovnih odločitev. Toda, tako kot pri vsaki novi tehnologiji, tudi pri vpeljavi umetne inteligence v poslovne procese, lahko na podjetja preži veliko pasti. Ker spada med t.i. disruptivne tehnologije, ki neposredno vpliva na potek procesov, na umetno inteligenco zaposleni v podjetjih gledajo s strahom in nezaupanjem. Končni rezultati algoritmov strojnega učenja so direktno odvisni od kakovosti podatkov, za katere se lahko izkaže, da so rak rana podjetja in zaradi posledičnega urejanja pride do velikih zamud. Napovedni modeli so samo en kamenček v mozaiku celotnega procesa. Če se delovni oziroma poslovni procesi ne prilagodijo novim informacijam, rezultati ne bodo na nivoju začetnih pričakovanj. Ravno ta pričakovanja je seveda potrebno opredeliti že takoj na začetku. Ravno tako je potrebno prilagoditi poslovne procese, opredeliti cilje ter obseg nalog za procese z umetno inteligenco. Na zgoraj naštete težave smo v našem podjetju naleteli skozi leta ukvarjanja s poslovnimi procesi in njihovo nadgradnjo z umetno inteligenco. Zato bi naše izkušnje radi delili z vsemi podjetji in podjetniki, ki razmišljajo o vpeljavi umetne inteligence.

Galerija fotografij

Pošljite povpraševanje

AI - umetna inteligenca

Umetna inteligenca postaja področje, ki počasi, a vztrajno prodira v vsakdan poslovnega sveta. V zadnjih 2 letih je postala pravi hit in tudi zanimanje podjetij iz vseh branž se krepi, saj postopki strojnega učenja in napovedne analitike omogočajo izjemno natančne napovedi in pomagajo pri sprejemanju kritičnih poslovnih odločitev. Ker neposredno vpliva na potek procesov, na umetno inteligenco zaposleni v podjetjih gledajo s strahom in nezaupanjem. Končni rezultati algoritmov strojnega učenja so direktno odvisni od kakovosti podatkov, za katere se lahko izkaže, da so rak rana podjetja in zaradi posledičnega urejanja pride do velikih zamud.

Preberi več

1. julij - 31. december 2021

Digitalno središče Slovenije je v šestih mesecih predsedovanja Slovenije Svetu EU na enem mestu povezalo najnaprednejša slovenska podjetja, institucije in posameznike. Postalo je stičišče novih sodelovanj, ponudilo je reprezentativni prostor slovenskega napredka in gospodarskega razvoja.
Hvala, ker ste skupaj z nami živeli pestro dogajanje ter pripomogli k izpostavljanju izjemnih dosežkov, rešitev in znanja tako domači kot mednarodni javnosti.

industrija 4.0 in robotika

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

digitalizacija

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

5G in kibernetska varnost

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja

UMETNA INTELEGENA

Prihaja kmalu

dni
ur
minut
sekund

Od 1. julija do 31. decembra 2021

BTC City Ljubljana & virtualno

Razstavišče, dogodki, izobraževanja, predavanja